Запоріжжя Інформ

Концерт українського музичного гурту «Антитіла» 11 березня в Кьольні, Німеччина

Концерт українського музичного гурту «Антитіла» 11 березня в Кьольні, Німеччина
339395 ПЕРЕГЛЯДІВ

 11 березня у Кьольні (локація DIE KANTINE) відбудеться концерт українського музичного гурту «Антитіла».

Відомий всьому світу музичний гурт «Антитіла» вирушив в тур Європою та США. «Антитіла» відомі не тільки своєю творчою діяльністю в Україні, унікальними піснями, які знає кожен українець, а ще й тим, що учасники гурту після повномасштабного вторгнення росії в Україну відклали на музичні інструменти, взяли в руки оснащення військових парамедиків та стали на захист нашої держави.

Через 6 місяців після повномасштабної російської агресії за вказівкою головнокомандувача ЗСУ «Антитіла» почали боротьбу на культурному фронті та популяризацію українською культури  за межами України. Зокрема у «Антитіл» відбувся виступ у Варшаві з відомим англійським виконавцем Едом Шираном.

«Антитіла» мають пісню під назвою «Фортеця Бахмут», яку вони виконуватимуть на сценах інших країн, показуючи тяжку, пекельну боротьбу військовослужбовців ЗСУ з окупантами, прославляючи наших українських героїв на весь світ

На разі гурт «Антитіла» запланував великий всесвітній тур, він проходитиме у великих містах Німеччини, Польщі, Чехії, США, Британії, Франції, Ізраїлі. Попри те, що тур вже розпочався, було проведено феєричний концерт у Лондоні з участю ірландського гурту U2, українці та іноземці, що знаходяться в Європі та США і планують відвідати концерт «Антитіл», мають широкий вибір міст, де проводитимуться концерти.

Вже завтра відбудеться концерт в Кьольні,

«Антитіла» мають важливу місію показати українську музику світу та нагадати про те, що війна все ще триває, все ще обмежує нормальне, спокійне життя громадян України, а також залучити ще більше підтримки з інших країн в Україну.

 

© 2020 zap-inform

Мої відео