Запоріжжя Інформ

«Прометей» — тріумфатор 3-го туру Суперліги 3х3

«Прометей» — тріумфатор 3-го туру Суперліги 3х3
175057 ПЕРЕГЛЯДІВ

Команда «Прометей» (Кам’янське-Кривий-Ріг) стала переможцем 3-го туру Суперліги з баскетболу 3x3, який відбувся у Києві. Команда, у складі якої виступають представники Вищої ліги України Сергій Старцев, Артем Водолазський, Владислав Фролов та Владислав Унгурян, у фіналі з рахунком 22:21 обіграла БК «Одеса», за який на майданчику билися гравці найсильнішого дивізіону країни.

У дебюті зустрічі команди обмінялися кількома вдалими кидками та деякий час не відпускали в рахунку одна одну. Однак надалі більш досвідчені одесити Олексій Щепкін, Роман Носков, Денис Новіков та Ігор Клімов спромоглися піти у комфортний відрив, здобувши перевагу — 9:15. За дві з половиною хвилини до завершення основного часу Сергій Старцев проходить під кошик і закидає з фолом.

Після цього за короткий термін «Прометею» вдається зрівняти рахунок, а потім і вийти вперед. При цьому зацементувавши власні оборонні редути — 18:15. Проте за 21,8 секунди до сирени БК «Одеса» підтягнувся до опонентів на відстань лише одного пункту. З лінії штрафного кидка Олексій Щепкін знову виводить свою команду в лідери. За 4,4 секунди до кінця Щепкін вкотре пробиває штрафні, влучаючи лише один м’яч — 18:20. Водолазький швидко виводить на дальній кидок Старцева, а той із сиреною під тиском захисників переводить матч в овертайм.

У додатковому відрізку «Прометей» виявився сильнішим. Крапку в матчі дальнім кидком поставив Владислав Унгурян. По завершенню змагань найціннішим гравцем 3-го туру Суперліги 3х3 став Сергій Старцев.

© 2020 zap-inform

Мої відео