Запоріжжя Інформ

На Донеччині правоохоронці зі складу ООС провели відпрацювання прифронтових населених пунктів

12532 ПЕРЕГЛЯДІВ

Оперативно-профілактичні заходи у Сартані, Павлополі, Гнутовому та Талаківці були проведені за наказом командувача Об’єднаних сил та начальника поліції в Донецькій області Миколи Семенишина.
Відпрацювання спрямоване на стабілізацію криміногенної ситуації у населених пунктах, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму.
У патрулюванні були задіяні працівники Головного управління поліції в Донецькій області, Маріупольського районного управління поліції, Управління патрульної поліції в Донецькій області у взаємодії з Національною гвардією України та підрозділів поліції особливого призначення, залучених до ООС.
За підсумками проведених заходів правоохоронці перевірили близько 600 громадян, більше 300 транспортних засобів та 34 підоблікових осіб.
В ході заходів поліцейські виявили на околиці села боєприпас з хвостовиком довжиною близько 1 м. При візуальному огляді було встановлено, що боєприпас має бойовий заряд. Його було вилучено та направлено для знищення.
Під час перевірки документів виявлено жінку, яка знаходилася у розшуку за правопорушення, пов'язане з незаконним обігом наркотиків, та чоловіка з телефоном, який в базах позначається, як телефон шахрая. Наразі проводиться перевірка.
Крім того, були перевірені особи, які причетні до НЗФ.
Загалом було складено 14 адміністративних протоколів, серед яких виявлено факт торгівлі у невстановленому місці та водія, який знаходився за кермом у стані сп'яніння.
Оперативний стан у населених пунктах залишається контрольованим. Відпрацювання триватимуть й далі.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

© 2020 zap-inform

Мої відео