Запоріжжя Інформ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 19 грудня 2020 року

182339 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 19 грудня 2020 року
Слава Україні!
Протягом поточної доби, 19 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.
Так, вранці, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік Південного ворог відкривав вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, тут кілька пострілів окупанти здійснили і зі стрілецької зброї. В цей же час противник застосував автоматичні станкові гранатомети та великокаліберний кулемет поблизу українських позицій і в районі населеного пункту Шуми.
Згодом, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь і біля Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», використавши для своїх провокацій великокаліберні кулемети. А на Приазов’ї, неподалік Водяного, з перетином лінії розмежування було зафіксовано проліт ворожого БпЛА, подальше застосування якого зупинили вмілі дії наших засобів РЕБ.
Вогневі провокації окупантів не несли загрози життю наших військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Серед наших захисників бойових втрат та поранень немає. Українські воїни і надалі перебувають напоготові до імовірних провокацій ворога.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 5 гектарів території та передали на знищення 112 вибухонебезпечних предметів.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!

© 2020 zap-inform

Мої відео