Запоріжжя Інформ

«Молодіжна Ліга майбутніх поліцейських» святкує п’ять років

167710 ПЕРЕГЛЯДІВ

Активні, амбітні, творчі, цілеспрямовані діти на Донеччині п’ять років тому об’єдналися в одну міцну та креативну громадську організацію – «Молодіжну лігу майбутніх поліцейських». Сьогодні Ліга налічує близько двох тисяч підлітків. Понад 100 лігівців стали курсантами та студентами вишів системи МВС України.
Все починалось з довіри дітей до правоохоронців. Вартові безпеки допомагали молоді у надскладні часи. Коли учні навчались під свічками, у підвалах перечікували обстріли, поряд з ними завжди були старші товариші. Поліцейські склили вікна у школах, вивозили дітей з прифронтових районів на відпочинок, індивідуально допомагали кожній родині та кожній дитині.
За такий короткий період громадська організація має потужну історію успіху. Молодь Донеччини спільно з міжнародними організаціями реалізує нові соціальні та правові проєкти для дітей. Мета цих проєктів - профілактика правопорушень, вирішення конфліктів серед дітей, зокрема попередження булінгу у школах, створення громадської платформи ініціатив для захисту дітей, які проживають у зоні збройного конфлікту від насильства (сексуального, фізичного, економічного, психологічного), а також популяризація професії правоохоронця.
Учасники «Ліги майбутніх поліцейських» - рушійна сила змін, генератори нових ідей, новатори успішних трендів. Ми пишаємося нашими лігівцями та їх досягненнями. Вітаємо! Бажаємо натхнення, успіху та впевненості з вірою в серці!
Слава Лізі! Слава Україні!

Відділ комунікації поліції
Донецької області

© 2020 zap-inform

Мої відео