Запоріжжя Інформ

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 349-го дня війни

397874 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Верховна Рада України за моїм поданням затвердила нового очільника СБУ. Вважаю саме такий пройдений шлях призначення на посаду сигналом для всіх державних посадовців і працівників наших правоохоронних органів. 

Василь Малюк певний час був виконувачем обовʼязків глави Служби. Він пройшов випробування війною. Він довів свою ефективність. Дякую народним депутатам України за позитивне голосування щодо призначення Ігоря Клименка на посаду міністра внутрішніх справ. 

Важливо, що система МВС, яка є елементом загальної системи оборони й безпеки, достатньо швидко отримала керівника, який пройшов разом з усіма шлях захисту нашої держави з перших хвилин повномасштабного вторгнення. Нині в нас є люди, які здобули досвід такої війни, мають чіткі результати у своїй роботі на державу, що воює за свій народ і за свою незалежність. Таких людей має бути більше на посадах різного рівня в органах центральної та місцевої влади. 

Відповідні призначення погоджені Кабінетом міністрів України. Дніпропетровську, Запорізьку та Херсонську обласні адміністрації очолять фахівці, які мають досвід реального захисту держави саме зараз».

 

© 2020 zap-inform

Мої відео