Запоріжжя Інформ

Вак Володимир Іванович – позиція по справі Джачвліані Лаші Валер’яновича – передача «Юридичний Аспект»

301189 ПЕРЕГЛЯДІВ

У студії телеканалу «Україна Інформ» відбулась телепередача «Юридична Аксіома» на тему справи Джачвліані Лаші Валер’яновича.


Ведучим передачі був Голова Всеукраїнської профспілки юристів Чорний Вадим Володимирович, гостем студії був відомий в України та країнах Євросоюзу адвокат Вак Володимир Іванович. Під час ефіру ведучий та гість обговорили тему судової справи, додатки до справи від працівників генеральної прокуратури України та усі найголовніші деталі справи та судового засідання.


Володимир Вак максимально зрозуміло пояснив свої аргументи, як захисника підсудного Лаші Джачвліані.
Також під час передачі були показані ексклюзивні матеріали від журналістів телеканалу «Україна Інформ», які були відзняті на цьому судовому засіданні.


Вак Володимир Іванович - адвокат та захисник підозрюваного - Джачвліані Лаші Валер'яновича.
«Лідери Європейських країн нещодавно черговий раз у дипломатичній формі заявили, що Україні занадто рано ще йти до Європейського союзу. Причин цьому вони не пояснили, але прозоро натякнули, на величезні проблеми з правовою системою» ©Володимир Вак.


Однією з найважвивіших тем передачі є те, що представники генеральної прокуратури України знайшли інформацію у мережі Інтернет, що Лаша Валер'янович є "Вор в законі" і його дії необхідно кваліфікувати за статтею 255 – 1 КК України про умисне встановлення або поширення злочинного впливу у суспільстві.

Іншою темою обговорення послугувала ситуація, що тривалий час представники Київського апеляційного суду не знали, де перебуває особа, яка має бути у залі засідання. Керівництво ІТТ повідомили, що Лашу Джачвліані вивезли до суду, де його вже чекали самі судді, адвокати, прокурори та журналісти. Але замість Апеляційного суду, його повезли у Печерський районний суд, куди його ніхто не викликав. У зв'язку з цим, засідання було зірвано, а чергове засідання не відбулось через неявку перекладача. Таким чином, складається враження, що прокуратура намагається приховати особу, яка можливо незаконно утримується під вартою. Далі дивіться у передачі «Юридична Аскіома»!

Теги: Голова Всеукраїнської профспілки юристів,Чорний Вадим Володимирович,Вак Володимир Іванович,Вадим Чорний,Володимир Вак, Всеукраїнська профспілка юристів,Адвокатське об'єднання ВАК ТА ПАРТНЕРИ,Лаша Джачвліані,Джачвліані Лаша Валер'янович , Генеральна прокуратура України,Печерський районний суд міста Києва,Київський апеляційний суд

© 2020 zap-inform

Мої відео