Запоріжжя Інформ

Інформаційне агентство : У відділах ДРАЦС Волині 311 пар урочисто відзначили заручини

Інформаційне агентство : У відділах ДРАЦС Волині 311 пар урочисто відзначили заручини
11464 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бажаєте подати заяву на державну реєстрацію шлюбу? Зробіть це урочисто і офіційно - замовте обряд заручин!
У першому півріччі 2021 року для 311 закоханих волинських пар у відділах ДРАЦС Волинської області були проведені урочисті обряди заручин. Найчастіше цю послугу замовляли у Камінь- Каширському відділі ДРАЦС - 82, відділі ДРАЦС у м.Луцьку - 67, Нововолинському відділі ДРАЦС 54, - зазначає заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) у Волинській області Ольга Семенюк.
Нагадаємо, «заручини» – обряд, який проходить за бажанням молодят в день подачі заяви про державну реєстрацію шлюбу. В урочистій обстановці працівник відділу державної реєстрації актів цивільного стану громадян в присутності майбутніх наречених та їх родичів повідомляє про подання заяви і про день реєстрації шлюбу. У тексті обряду наречених попереджають про відповідальність шлюбу.
З цього дня юнак і дівчина вважаються зарученими. На підтвердження цього юнак може подарувати коханій якусь прикрасу.
Заручини – давня українська традиція, яка бере свій початок ще з часів Київської Русі. Сьогодні цей обряд набув більш формального характеру, однак не втратив свого символізму. Період від заручин до весілля допоможе майбутньому подружжю добре обдумати, чи готові молоді люди здійснити один з найголовніших кроків у житті.
Замовити урочистий обряд заручин Ви можете у кожному відділі ДРАЦС Волині. Працюємо для Вас!

© 2020 zap-inform

Мої відео