Запоріжжя Інформ

Mountain Breeze презентували кліп на пісню "Утону"

Mountain Breeze презентували кліп на пісню "Утону"
438615 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український гурт Mountain Breeze, котрий не так давно випустив перший у світі tiktok-альбом «9 минут» презентували нову зворушливу пісню під назвою «Утону».

Після публікації демо версії пісні "Утону" в соц. мережах, вона за рекордно короткий період викликала шалений ажіотаж: мільйони переглядів, сотні відео від користувачів зі звуком треку та тисячі коментарів… Це змусило Mountain Breeze змінити свої плани, адже в той період гурт активно готував сюрприз для своїх слухачів у вигляді їх першої дуетної пісні . Музикантам довелося поєднати зйомки одночасно двох масштабних кліпів і паралельно доопрацювати обидві пісні.

"Напевно, "Утону" - найглибша пісня, яку ми коли-небудь написали. Якщо почуття любові можна порівняти з морем, то я б хотів, щоб кожен потонув в ньому. Не так давно я поставив собі за мету писати про любов так, як ще ніхто ніколи не робив. Можливо, саме з піснею "Утону" у мене вийшло це зробити, але не мені про це судити "- так прокоментував Олександр своє нове творіння.

Для того, щоб передати всю палітру почуттів і не втратити щирості в пісні Mountain Breeze залучили цілий струнний оркестр і записали живий рояль! А сам трек був написаний в батьківському домі на старому піаніно, на якому Олександр навчався грати в дитинстві і створював свої перші рядки і мелодії.

"Ми так поспішали випустити "Утону", тому що кожен день сила-силенна незнайомих нам людей писали з проханням встигнути випустити її до якогось особливого дня в їхньому житті: хто до весілля, хто до дня народження первістка, деякі хотіли станцювати під неї на випускному. Ми не могли довго тягнути, інакше їм довелося б переносити свої свята"- жартують музиканти.
Для того, щоб передати потрібний настрій, особливо трепетні кадри знімали під водою в єдиній в Україні підводній студії. А велика частина кліпу була відзнята в колисці музики - оперному театрі, де світло софітів і особлива музична атмосфера викликали у знімальної команди відчуття, що там цей твір і народився.

"Не кожен день ми проводимо по кілька годин під водою і не щодня випадає шанс насолодитися балетом не з глядацької зали, а безпосередньо в метрі від того, що відбувається на сцені і бути до цього причетним… Це дуже заворожує! Насправді, робота над цим кліпом була така спонтанна і незапланована, що зараз ми в захваті від того результату, який вийшов. Тут точно не обійшлося без Божої допомоги "- показує наверх. "Цього разу у нас все складалося так, як ніколи не складалося на ретельно спланованих зйомках" - додав Олександр.

Натхненна історія кохання, щирість і трагедія - так можна описати нове творіння колективу.

Mountain Breeze, прозвана фанатами українським Coldplay за їх творчість - гурт родом з Полтави, заснований в 2014 році фронтменом Олександром Біляком і його братом Іллею. На даний момент колектив випустив 2 студійні альбоми: "Say it Loud" (2018) і перший в світі tiktok-альбом "9 минут" (2020).


Переглянути кліп можна тут :


Трек доступний на всіх платформах: https://band.link/utonubreeze

Instagram: https://www.instagram.com/mbreezeofficial/?hl=uk
Facebook: https://www.facebook.com/mbreezeofficial
YouTube: https://www.youtube.com/MountainBreezeBand
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMes7RV52/

Автор: Роман Муха

© 2020 zap-inform

Мої відео