Запоріжжя Інформ

ТРЕНУВАННЯ ВЕЛИКИХ КАЛІБРІВ

ТРЕНУВАННЯ ВЕЛИКИХ КАЛІБРІВ
334554 ПЕРЕГЛЯДІВ

Артилерійські підрозділи, що виконують бойові завдання неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим, відпрацювали завдання з протидії морському десанту.
За словами командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, мета тренування бойових розрахунків гаубиць “МСТА-Б“ полягала у підтримці високого рівня навченості особового складу.
- Воїни-артилеристи тренувалися діяти за умов використання противником високоточних засобів ураження, відточували вміння маскування техніки та озброєння, орієнтування на місцевості, а також своєчасного висування на вогневі позиції, - наголосив командувач.
У той же час підрозділ артилерійської розвідки здійснював запуски штатних безпілотних літальних апаратів, пошук та виявлення цілей, а також надавав визначені координати вогневим розрахункам.
- Особлива увага у ході навчань приділялася питанням зміни вогневих позицій з подальшою готовністю до ведення бойової стрільби по визначених цілях, - зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!
Служба зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України

© 2020 zap-inform

Мої відео