Запоріжжя Інформ

Навчання під Кримом: артилеристи відпрацювали навички бойової стрільби

Навчання під Кримом: артилеристи відпрацювали навички бойової стрільби
8622 ПЕРЕГЛЯДІВ

На одному з полігонів бойової підготовки Херсонської області артилеристи угрупування військ, яке утримує позиції на південному напрямку, взяли участь у тактичних навчаннях з бойовою стрільбою.

Про це інформує служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Протягом доби військовослужбовці виконували розгортання польових пунктів управління, розвідки та вогневих позицій для блокування наступу умовного противника.

– Такі заходи в артилерійських підрозділах та підрозділах артилерійської розвідки, що підпорядковані нашому Командуванню, відбуваються щотижня як вдень, так і вночі. Зокрема, цього разу підрозділ артилерійської розвідки здійснював запуски штатних безпілотних літальних апаратів, пошук та виявлення цілей, а також надавав визначені координати вогневим розрахункам, – наголосив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, воїни-артилеристи своєчасно здійснили марш до району виконання стрільб, провели заходи щодо підготовки стрільби та управління вогнем, а також здійснили вогневе ураження умовного противника.

– Відпрацювання таких заходів завжди відбувається в умовах наближених до бойових, що допомагає воїнам-артилеристам не втрачати професійних навичок задля злагодженості дій у випадку збройної агресії противника, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

© 2020 zap-inform

Мої відео