Запоріжжя Інформ

На Буковині розшукують контрабандистів!

На Буковині розшукують контрабандистів!
13275 ПЕРЕГЛЯДІВ

Буковинські прикордонники розповіли про те, що зараз контрабандисти намагаються незаконно перетнути кордон пішки та пронести на територію Україну речі, які можуть не пройти контроль на митниці. Сьогодні прикордонники намагались зупинити попереджувальними пострілами групу осіб, яка намагалась незаконно перетнути кордон.

Як розповіли учасники подій, вони побачили сліди на снігу та вирішили пройти за ними. Як виявилось, контрабандисти намагались здійснити чергову спробу незаконного переміщення сигарет. Сьогодні на світанку прикордонникам відділення "Нижні петрівці" відділу "Красноїльськ" вдалось припинити акт незаконного переправлення товару. Вони перекрили один із ймовірних напрямків здійснення злочину. Коли побачили групу чоловіків, які несли в руках величезні пакунки, прикордонники наказали їм зупинитись, проте ті проігнорували прохання держслужбовців. Вони кинули пакунок та втекли. Прикордонники довго переслідували винуватців. Проте між ними була величезна відстань, а місцевість майже неможливо продивитись.

Повернувшись до пакунка, прикордонники виявили, що в ньому знаходилась партія сигарет, яку вже далеко не вперше намагаються доправити до українських земель. Зараз пакунок, в якому знаходиться 3910 пачок цигарок, доправили до відповідного прикордонного пункту, де далі вже інші служби займатимуться розслідуванням того, що сталося. Зв’язавшись з іншими прикордонними пунктами, виявили, що нещодавно 2403 пачки сигарет виявили прикордонники відділу "Мамалига". Відпрацьовуючи інформацію дільничного інспектора прикордонної служби, за 50 метрів до кордону група реагування виявила двох невідомих. Зараз намагаються зрозуміти, чиїх рук ця справа, невже знову почала діяти ціла група контрабандистів.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 zap-inform

Мої відео