Запоріжжя Інформ

Red Bull Campus Clutch: деталі змагання з дисципліни Valorant

Red Bull Campus Clutch: деталі змагання з дисципліни Valorant
20181 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ти — студент і любиш змагальні шутери? Неймовірний збіг обставин. Бо Red Bull Campus Clutch, найбільший у світі турнір з Valorant, проводиться для студентів університетів — і тільки для них! Бери участь разом із друзями, якщо хочеш показати світові свої чудові навички — або просто добре провести час! Зареєструватися можна тут. А поки ми швидко розповімо, що тебе чекає.

Чекайте, Valorant? Який ще Valorant?

Так, гра, про яку всі говорять, Valorant — це наступна велика штука у світі кіберспорту. Команда розробників, яка стоїть за League of Legends, Riot Games, зробила безкоштовний тактичний шутер від першої особи 5 на 5 із додатковими фішками — унікальними здібностями персонажів (званих Агентами). Мета полягає в тому, щоб встановити або знешкодити бомбу. Детальніше про перші кроки у грі ми розповідали отут, тож ти знаєш, що далі робити.

Добре, з цим ясно, тепер давайте трохи більше про турнір

Українські відбіркові матчі, які проводять Red Bull разом з нами, розпочнуться 26 лютого (онлайн) і закінчаться 21 березня. Якщо твоїх скіллів буде достатньо, ти зіграєш в українському фіналі 11 квітня та отримаєш шанс представляти Україну (та свій університет) у міжнародному фіналі в Іспанії в червні. Звичайно, поїздку ми організуємо.

Так, ну добре, що робити?

Розповідаємо.

– Завантажуй Valorant безкоштовно.
– Створюй команду з 5 людей.
– Потім переходь за посиланням.
– Реєструйся та починай тренуватися, бо буде гаряче.

Кваліфікації:

– 26.02 – Київ (онлайн)
– 01.03 – Харків (онлайн)
– 02.03 – Львів (онлайн)
– 03.03 – Дніпро (онлайн)
– 13.03 – Київ, CyberRIng
– 14.03 – Дніпро, Windigo Arena
– 20.03 – Харків, Z-Arena
– 21.03 – Одеса, Skill Arena

Ой, а в мене немає команди…

Не страшно, ти все одно зможеш грати. Соло-гравці об'єднаються з іншими соло-гравцями у команди прямо на турнірі. Але ти маєш розуміти, що зі своїми легше комунікувати та діяти як одне ціле. А це у Valorant дуже важливо.

А що отримує переможець?

Усі національні чемпіони виходять у міжнародний фінал. Це унікальна можливість стати зіркою кіберспорту, адже в фіналі змагатимуться кращі гравці-студенти з усього світу. Команда, яка переможе в міжнародному фіналі, отримає 20 000 € та найсучаснішу ігрову зону для свого університету. Круто, еге ж?

Звучить круто

Ми теж так вважаємо. Тому пропонуємо зайти сюди і почати реєстрацію. На сторінці турніру ти також знайдеш відповіді на усі додаткові питання. Хай щастить!

Автор: UESF

© 2020 zap-inform

Мої відео