Запоріжжя Інформ

Кубок України з кіберспорту з призовим фондом у 250,000 грн: деталі проведення

Кубок України з кіберспорту з призовим фондом у 250,000 грн: деталі проведення
179517 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через 3 місяці після того, як Федерація кіберспорту України домоглася визнання кіберспорту офіційним видом спорту в нашій країні, ми в партнерстві з Eldorado анонсуємо перший загальнонаціональний Кубок України. Протягом сезону з дисципліни CS:GO, який пройде з 18 січня 2021 року по 28 березня 2021 року буде розіграно загальний призовий фонд у 250,000 грн. З регламентом змагання можна ознайомитися за цим посиланням.

В рамках Кубка України наша країна умовно розділена на 5 конференцій – «Центр», «Схід», «Захід», «Північ» і «Південь». У кожну конференцію увійшли від 4 до 6 областей України.

Конференції «Захід»:

– Волинська область
– Рівненська область
– Львівська область
– Закарпатська область
– Івано-Франківська область
– Тернопільська область

Конференція «Північ»:

– Житомирська область
– Київська область
– Сумська область
– Чернігівська область

Конференція «Центр»:

– Чернівецька область
– Хмельницька область
– Вінницька область
– Черкаська область
– Кіровоградська область

Конференція «Схід»:

– Харківська область
– Луганська область
– Донецька область
– Дніпропетровська область
– Полтавська область

Конференція «Південь»:

– Одеська область
– Миколаївська область
– Херсонська область
– Запорізька область
– Автономна Республіка Крим

Щоб взяти участь в Кубку України з кіберспорту, необхідно заповнити одну з наших анкет:

Захід
Північ
Центр
Схід
Південь
Гравці без команди

Відзначимо, що якщо у вас є повна команда з п'яти гравців (+ 2 заміни), то вам потрібно заповнювати одну з анкет по конференціях (Захід, Північ, Центр, Схід, Південь). Якщо ж ви хочете виступити на Кубку України з кіберспорту один або з друзями, але у вас немає повної команди, вам потрібно заповнювати форму "Гравці без команди".

У кожній конференції буде проведено 2 дивізіони – дивізіон А і дивізіон В. Всі колективи пройдуть реєстрацію за відповідними Google-формам, де вкажуть інформацію про свої особисті акаунти, а також командний профіль на платформі FaceIT. Організатори будуть розподіляти команди відповідно до їх рейтингу ELO: з найбільшим ELO команди потраплять в дивізіон А, з меньшим ELO – в дивізіон B.

Система проведення чемпіонату:

– Дивізіон B – кругова система з форматом матчів bo1
– Дивізіон A – кругова система з форматом матчів bo1
– Плей-офф дивізіону B – кругова система з форматом матчів bo2
– Super League – кругова система з форматом матчів bo2
– Плей-офф Super League – класична олімпійська система single-elimination з форматом матчів bo3

У першому етапі пройдуть регіональні відбіркові по системі модифікованого регулярного сезону. У кожному регіоні будуть створені дивізіони А і B. Запрошення в дивізіон А отримають кращі команди свого регіону за сумарним балом ELO на платформі FaceIT. Регулярний сезон дивізіону А буде складатися з 66 матчів, в той час, як кількість матчів в дивізіоні В залежатиме від кількості зареєстрованих команд.

Матчі в рамках дивізіонів пройдуть за коловою системою Round-Robin з форматом bo1. ТОП-2 колективи з дивізіону А отримають слоти в Super League, сформувавши десятку кращих. Ще 2 слоти буде розіграно серед усіх ТОП-2 за підсумками дивізіону B. В кінцевому підсумку в Super League потраплять 12 найкращих команд з усієї України.

Учасники Super League отримають приємний бонус від Федерації кіберспорту України. Кожній команді буде розроблений логотип, розроблена і пошита форма, розроблений дизайн соціальних мереж і, по можливості, проведена фотосесія.

Super League буде проводитися за системою Round-Robin c форматом матчів bo2. Кращі 6 команд за підсумками Super League пройдуть у фінальну частину Кубка України, де продовжать боротьбу за системою single-elimination з форматом матчів bo3.

Розподіл призового фонду Кубка України:

– 1 місце – 100,000 грн
– 2 місце – 50,000 грн
– 3-4 місця – 22,000 грн
– 5-6 місця – 10,000 грн
– 7-12 місця – 6,000 грн

Сума виграшів вказана без урахування виплати податків і обов'язкових платежів, який віднімаються з вказаної суми при їх виплаті. Виплата здійснюється протягом 90 календарних днів. Для доходів у вигляді виграшів та призів встановлена ​​єдина ставка податку на доходи фізичних осіб в розмірі 18% і ставка військового збору, яка становить 1,5%, від об'єкта оподаткування.



В рамках Кубка України Федерація кіберспорту України спільно з партнерами проведе величезну кількість розіграшів з цінними призами. Наприклад, спільно з Parimatch і ExpertPC ми розіграємо 2 найпотужніших ігрових ПК.

До початку Кубка України Федерація кіберспорту України обладнає власну україномовну студію, яка буде працювати виключно українською мовою не тільки на цьому турнірі, але і на наступних.


СПОНСОРИ КУБКА УКРАЇНИ З КІБЕРСПОРТУ

Грай технічно з Eldorado! Асортимент Eldorado порадує будь-якого геймера – від новачка до справжнього профі. Комп'ютери, ноутбуки, ігрові консолі та маніпулятори, VR-окуляри, геймерські крісла. Крім цього, також в мережі представлений широкий вибір ліцензійних ігор і аксесуарів. Купуй в будь-якому зі 120 магазинів мережі в 57 містах України або на сайті eldorado.ua.

ПриватБанк за підтримки компанії Visa в черговий раз надає підтримку українському кіберспорту і виступає спонсором турнірів Федерації кіберспорту України. ПриватБанк, як і Visa, вірять в українських спортсменів і в майбутнє українського кіберспорту.

Серед партнерів Кубка України з кіберспорту бренд Parimatch – провідний букмекер у світі кіберспорту. Бренд має великий міжнародний досвід підтримки кіберспорту. Як інноваційний бренд Parimatch реалізує цікаві турніри з різних видів кіберспорту і є партнером таких видатних команд як Fnatic, Virtus.Pro, Team Spirit і HellRaisers. Також послом компанії є Данило "Zeus" Тесленко – жива легенда Counter-Strike. З визнанням кіберспорту як офіційного виду спорту в Україні, Parimatch буде посилювати й без того значну підтримку українського кіберспорту та однією з важливих частин і векторів розвитку кіберспорту в Україні є підтримка Кубку України з боку компанії Parimatch. Своєю роботою бренд Parimatch допомагає яскравіше сприймати кіберспорт і отримувати від нього фантастичні емоції.

Монітори LG UltraGear™ – це повне занурення в геймплей, плавність зображення і 100% заряду на перемогу. Геймери з усього світу цінують монітори LG UltraGear™ за кращі характеристики: час відгуку – 1 мс GtG, частота оновлення – 144Гц-240Гц, сумісність з NVIDIA G-Sync і неймовірно реалістичне зображення з матрицею IPS для тих, хто не хоче миритися з поганою якістю зображення або жертвувати швидкістю реакції. Обирай кращих. Міняй хід гри з моніторами LG UltraGear™!

Компанія GT – вітчизняний виробник геймерських і офісних крісел. Турбота про здоров'я кожного клієнта стала нашим головним завданням, тому всі моделі крісел мають анатомічно правильну форму спинки для оптимальної підтримки постави. Сучасні механізми й рухливі частини крісел дозволяють адаптувати їх під кожного користувача. Всі матеріали, використовувані при виробництві, відрізняються високою зносостійкістю, еластичністю, екологічністю і незмінно зберігають свій первісний вигляд надовго. Стильний дизайн кожного крісла "GT" дозволяє підкреслити яскраву індивідуальність свого власника.

ExpertPC створюють потужні і якісні ПК з 2017 року. Для створення використовуються тільки кращі комплектуючі. Кабель-менеджмент не поступається світовим лідерам індустрії, а сучасне обладнання дозволяє точно тестувати кожну машину перед її випуском. ExpertPC має єдиний в Україні портал, де професіонали й любителі кіберспорту можуть зібрати власний авторський комп'ютер з потужними характеристиками. У 2019 ExpertPC увійшов до трійки найвідоміших вітчизняних виробників комп'ютерів.

Esports Charts – аналітичне агентство з аналізу великих даних для ринків кіберспорту, традиційного спорту і розваг. Один з найбільших публічних джерел стрімінгової аналітики у світі. Статистика Esports Charts робить кіберспорт чесніше і прозоріше, допомагає спонсорам, організаторам і простим глядачам з'ясувати ступінь популярності будь-якої онлайн-трансляції та кіберспортивної події.

Теги: Федерація кіберспорту України,UESF,Кубок України,Кубок України з кіберспорту,CS:GO
Автор: UESF

© 2020 zap-inform

Мої відео