Запоріжжя Інформ

Повстання роботів у Дніпрі

Повстання роботів у Дніпрі
55230 ПЕРЕГЛЯДІВ

У парку імені Лазаря Глоби розпочалася роботовиставка. У великому роботопарку красуються 18 найпопулярніших представників сучасного світу роботів, знайомих із різноманітних коміксів, мультфільмів, фільмів та відеоігор, наприклад усім відомі «Трасформери».
Роботовиставка «Повстання роботів» - це присвята казковому та фантастичному світові машин, в якому мріяв побувати хоча б раз кожен, навіть дорослий. Зростаючи, діти забувають та втрачають віру в надлюдські здібності роботів. Із плином часу всі казкові істоти в житті дорослих перетворюються з фантастичних супергероїв на щоденних помічників або ж взагалі на звичайну техніку, але тільки не в роботопарку. Усі експонати, які можна побачити у парку імені Лазаря Глоби потрапили до нього прямісінько з дитячих мрій та фантазій.
Кожний робот виконаний в реальному розмірі, висота яких сягає 3-6 метрів. Усі вони мають унікальну будову, характер та наділені різними супер-можливостями: вмінням літами, перетворюватися на інші предмети (наприклад, машину чи літак), швидко бігати та навіть надлюдську силу.
Також на виставці є кінематографічна сцена битви та багато інших реалістичних декорацій.
Робота виставки «Повстання роботів» уже стартувала і буде тривати до 15 січня 2021 року.
Виставка в парку працюватиме кожного дня з 10:00 до 20:00.
Квитки можна придбати онлайн або в роботопарку на касі.

Теги: Дніпро, Україна,культура,виставка

© 2020 zap-inform

Мої відео