Запоріжжя Інформ

ЗА КРОК ДО АЗАРТУ

ЗА КРОК ДО АЗАРТУ
228504 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сайті парламенту була опублікована інформація про те, що спікер Верховної ради України Дмитро Разумков підписав закон про легалізацію грального бізнесу. Законопроект вже було подано на підпис президенту. Про це стало відомо у вівторок, 28 липня.
Законопроект передбачає, що грати можна буде як вдома в онлайн-режимі, так і в ігрових залах, але розташувати казино можна буде лише у будовах чотирьох та пяти-зіркових готелів, кількість ігрових автоматів обмежили до 40 тисяч. Законною стане і букмекерська діяльність. Впроваджується система ліцензованої діяльності у сфері азартних ігор, розмір плати за ліцензії буде залежати від виду гри, кількості ігрового обладнання і місця, де знаходиться гральний бізнес. Також встановлюються жорсткі вимоги до фінансового стану організаторів азартних ігор, з метою гарантування виплат виграшів. Він має становити більше 30 млн. гривень. А за роботу без ліцензії можна отримати 8 років за гратами. Більш суворим став і віковий ценз гравців, його збільшили з 18 до 21 року.

Для контролю та регулювання сфери грального бізнесу буду створено спеціальну комісію, підпорядковану Кабінету Міністрів.

Теги: Інформаційне агентство

© 2020 zap-inform

Мої відео