Запоріжжя Інформ

У Запоріжжі співробітники Служби судової охорони по гарячих слідах затримали особливо небезпечного злочинця

137271 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Запоріжжі два співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області затримали особливо небезпечного злочинця, який скоїв зухвале пограбування жінки.
Подія сталася по обіді 9 липня на вулиці Нижньодніпровській міста Запоріжжя. Заступники начальника Територіального управління Служби судової охорони у Запорізькій області підполковник Служби судової охорони Максим Соболь та полковник Служби судової охорони Василь Сапачков, повертаючись із Господарського суду Запорізької області, де перебували в службових справах, почули крики жінки про допомогу.
Озирнувшись, офіцери побачили, що вздовж узбіччя вулиці Нижньодніпровської жінка намагається наздогнати чоловіка, який із жіночою сумочкою на плечі стрімко втікав від неї в напрямку лісосмуги.
Підполковник Максим Соболь та полковник Василь Сапачков миттєво зрозуміли, що невідомим чоловіком скоєно пограбування, і кинулися наздоганяти грабіжника.
Гарна фізична підготовка офіцерів Служби судової охорони та володіння прийомами рукопашного бою дозволила їм за кілька хвилин наздогнати й затримати злодія. На місце події вони викликали наряд Національної поліції.
Прибулій слідчо-оперативній групі Нацполіції підполковник Служби судової охорони Максим Соболь та полковник Служби судової охорони Василь Сапачков передали затриманого злочинця з речовим доказом – сумкою, у якій були особисті речі потерпілої та мобільний телефон.
Потерпіла жінка впізнала злочинця й висловила подяку офіцерам Служби судової охорони Максимові Соболю та Василеві Сапачкову.
Як з’ясувалося згодом, затриманим виявився тричі раніше судимий за скоєння тяжких злочинів (розбійних нападів) громадянин П. 1988 року народження, який два місяці тому звільнився з місць позбавлення волі. Вказане кримінальне правопорушення внесено до ЕРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 186 ч. 2 КК (санкція статті передбачає позбавлення волі від 4 до 6 років позбавлення волі).

Теги: Служба судової охорони,ССО ,судова охорона

© 2020 zap-inform

Мої відео