Запоріжжя Інформ

Петровський Олександр Володимирович: за сприяння Фонду «Солідарність» при Дніпровському будинку-інтернаті відкрився новий православний храм

Петровський Олександр Володимирович: за сприяння Фонду «Солідарність» при Дніпровському будинку-інтернаті відкрився новий православний храм
37702 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно за допомоги благодійного фонду «Солідарність», який створив та очолює Петровський Олександр Володимирович, побудували новий храм Української православної церкви.

Розташувався він у дуже хорошому місці – на території Дніпровського інтернату для дітей з інвалідністю.

Поява нової церкви, яка стала справжнім подарунком для вихованців інтернату, стала можливою завдяки допомозі постійних друзів дитячого закладу – Олександра Петровського та мецената єпархії Сергія Олійника.

Обидва діяча протягом кількох років не залишають інтернат напризволяще, регулярно допомагаючи матеріально та організовуючи цікаві та розвивальні заходи.

Цього разу Олександр Петровський також особисто був присутній на відкриття каплиці, запрошені були також представники православного духівництва.

Відтепер у новій церкві проходитимуть служби, хрещення та інші урочисті заходи. І, що найважливіше, храм стане справжньою духовною підтримкою і опорою для вихованців інтернату. Адже при його побудові були враховані всі потреби дітей цієї категорії. Зокрема, вони зможуть самостійно і безперешкодно переміщуватися будівлею за допомогою спеціального обладнання. Сама церква світла, тепла і затишна.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.zhitomir

© 2020 zap-inform

Мої відео