Запоріжжя Інформ

Виконання рішень суду: забезпечена безперебійна робота під час карантину

Виконання рішень суду: забезпечена безперебійна робота під час карантину
47729 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час карантину відділи державної виконавчої служби центральної юстиції продовжують працювати та виконувати свої функції.

Більшості працівникам відповідними наказами дозволено виконання роботи у віддаленому доступі на період карантину, проте для безперебійної роботи державні виконавці також виконують роботу безпосередньо на робочих місцях у приміщеннях органів.

Закликаємо громадян подбати про своє здоров’я та здоров’я оточуючих та не шукати можливість зустрічі з державним виконавцем.

Проте життя продовжується і у громадян виникає багато нагальних питань. Наприклад, Вам заблокували рахунок з несплату штрафу за порушення правил дорожнього руху.

Наголошуємо, отримати квитанцію та сплатити борг можна дистанційно.

Як саме?  

за адресою в мережі інтернет https://asvpweb.minjust.gov.ua, де також забезпечена можливість онлайн сплати ( за умови що у вас є постанова про відкриття виконавчого провадження) постанова містить ідентифікатор доступу  у правому нижньому куту тексту чи через QR-код який міститься в лівому верхньому кутку постанови.

 

Під час формування запиту на онлайн-сплату відображатиметься загальна заборгованість за виконавчим провадженням з урахуванням стягнення виконавчого збору, витрат виконавчого провадження.

 

 

У випадку, коли суми коштів які сплатили на рахунок органу державної виконавчої служби достатньо для погашення суми заборгованості,державний виконавець готує розпорядження про перерахування коштів, після чого виносить постанову про закінчення виконавчого провадження, відомості про боржника виключаються з Єдиного реєстру боржників одночасно з винесенням постановм про закінчення виконавчого провадження.

       Що робити коли постанови про відкриття виконавчого провадження немає та як наслідок ідентифікатора доступу.

- за посиланням  https://asvpweb.minjust.gov.ua встановити в якому відділі державної виконавчої служби перебуває виконавче провадження, після чого звернутися за інформацією щодо суми сплати за номером телефону чи на електронну адресу ( Система містить дану інформацію) https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

Єдиний реєстр боржників – систематизована база даних про боржників, що є складовою автоматизованої системи виконавчого провадження України та ведеться з метою оприлюднення в режимі реального часу інформації про невиконані майнові зобов’язання боржників та запобігання відчуженню боржниками майна.

Майте на увазі, відомості про боржників, включені до Єдиного реєстру боржників, є відкритими та розміщуються на офіційному веб-сайті, доступні  в режимі онлайн 24*7. Дані про боржника вносяться до Єдиного реєстру боржників одночасно з винесенням постанови про відкриття виконавчого провадження ,виключаються із так-званої «дошки ганьби» одночасно з винесенням постанови про закінчення виконавчого провадження, чи в день встановлення виконавцем факту відсутності заборгованості за виконавчими документами про стягнення періодичних платежів.

Також Ви можете дізнатись деталі щодо виконавчого провадження за телефонами відділів, які вказані на сайті Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ) :

м.Київ https://kyivobljust.gov.ua/structure_pidrozdily/upravlinnya_dvs_kyiv

Київська область: https://kyivobljust.gov.ua/structure_pidrozdily/upravlinnya_dvs_kyivobl

Черкаська областьhttps://kyivobljust.gov.ua/structure_pidrozdily/upravlinnya_dvs_cherkas

 Також Ви можете направляти заяви та звернення поштою на відповідні адреси відділів. Зразки необхідних заяв можете скачати на нашому сайті https://kyivobljust.gov.ua/poslugy/poslugy_vykonavcha/zrazki_zayav.

 Користуйтесь послугами державної виконавчої служби онлайн та залишайтесь вдома!

Будьте здорові!

 

 
Теги: ДВС, борги, центральна юстиція,Мін'юст

© 2020 zap-inform

Мої відео