Запоріжжя Інформ

Допоможемо разом: благодійники закликають підтримувати літніх дніпрян

Допоможемо разом: благодійники закликають підтримувати літніх дніпрян
28584 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» започаткував ініціативу допомоги на Дніпропетровщині. Разом із декількома громадськими організаціями та небайдужими містянами, благодійники закупили харчові продукти та предмети першої необхідності. Їх безкоштовно роздають літнім і хворим людям, батькам загиблих героїв, які входять до ГО «Родинне Коло загиблих Героїв Дніпропетровщини» 

Ініціативу фонду підтримали громадські організації «Рух за суспільну справедливість», «Рух Вільна доля», добродієм також став директор компанії Валерій Сапожніков. Він надав м’ясну продукцію, аби її також передали нужденним. 

Учасники ініціативи також закликають без особливої потреби не виходити на вулицю й у місця масового скупчення людей. Просять дотримуватись правил індивідуальної гігієни: мити руки з милом після прогулянок, не торкатись обличчя брудними руками, дотримуватись безпечної дистанції у чергах та біля кас у магазинах, при перших ознаках застуди звернутися по медичну допомогу.

Потурбуватись про людей похилого віку благодійники й представники громадських організацій закликають і городян. Вашої допомоги наразі потребують старенькі сусіди й літні родичі. Саме час підтримати їх!

 

 

 

Автор: МБФС

© 2020 zap-inform

Мої відео