Запоріжжя Інформ

Повідомлено про підозру бойовику, який у 2014 році вбив громадянина за відмову платити «данину» терористам

Повідомлено про підозру бойовику, який у 2014 році вбив громадянина за відмову платити «данину» терористам
27129 ПЕРЕГЛЯДІВ
Слов’янською місцевою прокуратурою заочно повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, місцевому мешканцю, який у 2014 році перебував у складі одного з незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР».
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку травня 2014 року, коли місто Слов’янськ знаходилось під контролем терористів, чоловік, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, виконуючи наказ своїх ватажків, незаконно позбавив волі та привіз на автомобілі до захопленої будівлі Слов'янського міського відділу УСБУ місцевого мешканця, який категорично відмовився платити «данину» терористам.
 
Через кілька днів, не отримавши «замовленої» суми, бойовик здійснив із нарізної вогнепальної зброї калібру 9 мм два прицільних постріли у голову та грудну клітину полоненого та викинув тіло вбитого у р. Казений Торець.
 
Враховуючи те, що підозрюваний до теперішнього часу перебуває на тимчасово окупованій території Донецької області, його оголошено у розшук. Досудове розслідування триває.

© 2020 zap-inform

Мої відео