Запоріжжя Інформ

Директору комунального підприємства КМДА було повідомлено про підозру у розкраданні бюджетних коштів

Директору комунального підприємства КМДА було повідомлено про підозру у розкраданні бюджетних коштів
39781 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 9 січня, чиновниці повідомили про підозру за ч.ч. 3,4 ст. 191 Кримінального кодексу України. 

Працівники управління стратегічних розслідувань Нацполіції, Подільського відділу поліції та Київської місцевої прокуратури №7 зібрали матеріали щодо протиправної діяльності посадових осіб комунального підприємства Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації. 

Під час слідства встановлено, що упродовж останніх двох років чиновниця разом з представниками комерційних структур налагодили схему з розкрадання бюджетних коштів шляхом укладання фіктивних договорів щодо надання послуг з оренди обладнання, а також реалізації проєктів та заходів за кошти місцевого бюджету. У схемі були задіяні підконтрольні суб’єкти господарювання, які, начебто, і були виконавцями договірних зобов’язань. 

Крім того, до протиправної діяльності залучили ряд комерційних структур з ознаками фіктивності, на рахунки яких перераховувались бюджетні кошти за, нібито, надання певних послуг. 

9 січня на підставі зібраних та обґрунтованих доказів директору комунального підприємства Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації було повідомлено про підозру за ч.ч. 3, 4 ст. 191 (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинена за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Наразі, вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. 

 

Автор: Dnipro Inform

© 2020 zap-inform

Мої відео