Запоріжжя Інформ

Представники України та США провели спільний аудит озброєння, надане американськими партнерами

Представники України та США провели спільний аудит озброєння, надане американськими партнерами
248644 ПЕРЕГЛЯДІВ

Служба внутрішнього аудиту Міністерства оборони України та представники Збройних Сил України, разом із представниками Відділу оборонного співробітництва посольства Сполучених Штатів, провели перевірку озброєння та майна, наданого американськими партнерами, в одній із військових частин. Про це повідомляє Міністерство оборони України на своєму сайті.

«Українські та американські інспектори перевірили три основні позиції: серійні номери; технічний стан та умови належного зберігання (безпека та охорона)», - йдеться в повідомленні Міноборони.

Міністерство оборони також повідомило, що наразі триває обробка отриманої інформації. «Під час спільної роботи зауважень з боку представників США не було. Спільні інспекції стосовно кінцевого використання наданої партнерами зброї будуть продовжуватися», - йдеться в повідомленні Міноборони України.

Заступник міністра оборони Юрій Джигир вказав, що забезпечення доступу до місць зберігання, відкритість і систематичні спільні інспекції - це конкретні заходи, які вживаються українською стороною для посилення прозорості та зміцнення довіри у відносинах із партнерами.

© 2020 zap-inform

Мої відео