Запоріжжя Інформ

115 окрема механізована бригада ЗСУ : ремонтно-відновлювальний батальйон

115 окрема механізована бригада ЗСУ : ремонтно-відновлювальний батальйон
49317 ПЕРЕГЛЯДІВ

115 окрема механізована бригада Збройних Сил України – це одні з багатьох наших героїв, що борються за наше майбутнє з жорстоким та безжальним ворогом, що вдерся на територію нашої країни. Кожен з цих хлопців знає свою справу та готовий на все заради того, щоб ворог зник з нашої землі назавжди. Артилерія, пілоти безпілотних літаючих апаратів, сапери, снайпери, розвідка – усі вони як частинки повноцінного пазла, без яких неможливо сформувати цілісної картинки, бо кожен з них незамінний.

Серед таких важливих частинок є й ремонтно-відновлювальні батальйони, які роблять свій вклад у спільну справу щоденно. В умовах жорстокої війни все ніби у прискореному темпі та щоб вижити, потрібно встигати. Саме вони відновлюють пошкоджену ворогом військову техніку, повертаючи її до життя й відправляють далі нищити ворога. Не менше за інших вони перебувають у небезпеці, адже випадки бувають різні, а залізних коней та гігантів повернути на колеса та гусениці дуже і дуже важливо.

Ще з самого початку повномасштабного вторгнення, на рівні з бійцями, вони виконують роботи підвищеної складності й важливості й перебували в самих гарячих точках. Підрозділ ремонтно-відновлювального батальйону 115 окремої механізованої бригади являє собою міцний дружній кістяк, що ставав і стане в горлі ще сотень, а то й тисяч окупантів. Ці хоробрі, безстрашні майстри своєї справи, в будь-який час, не зважаючи на погодні умови й щільність ворожих обстрілів, ризикуючи своїми життями, щодня ремонтують техніку та зброю. Оцінити їх вклад неможливо, адже зброя, як і будь-яка річ у світі, здатна ламатися і потребувати ремонту. І саме в цей час починається вклад цих майстрів.

Підрозділ перебував всюди, де потрібна їх допомога. Військові доріжки вели їх і до Сєверодонецька, Лисичанська, Сіверська і до славнозвісного Донецького аеропорту. Їх професіоналізм було загартовано в сотнях боїв, а навички відшліфовано у ремонтній справі. За весь час бойових дій було відремонтовано більше сотні техніки, до якої входили не тільні українські бронетранспортери чи авто. Ми не рідко чули, що нашим хлопцям вдавалося відбирати чи отримувати після відступів окупантів техніку. Такі екземпляри, стовідсотково, або пошкоджені у битві, або погано обслуговувалися і щоб привести їх до ладу, обов’язково потрібна робота ремонтно-відновлювального батальйону.

Завдяки їх ефективній, плідній роботі техніка, а це й танки, бронетранспортери та інші військові машини, попри пошкодження, знову в строю і продовжують нищити ворога. Але варто не забувати, що завдяки підтримці іноземних країн, до України потрапляють новітні бойові машини. Такі моделі відрізняються від тих, що добре відомі нашим військовим і щоб краще з ними порозумітися, майстри на всі руки обов’язково над цим працюють.

Відданість своїй справі та цілям не раз допомагали творити щось неймовірне. До таких чудес можна віднести випадки, коли зброя, що має пеані можливості в експлуатації, била власні рекорди. Іноземці дивувалися й не раз, що ті чи інші машини, що за вказаними даними можуть відпрацювати певний час і кількість пострілів, у наших майстерних руках перевищували ці показники. А що, нібито, вже не підлягало ремонту, знову поверталося до бою. Ось вона справжня майстерність!

Перемога обов’язково буде за нами, впевнено заявляють військові підрозділу. Ця впевненість і є їх стимулом і дає сили продовжувати виконувати свої найважливіші обов’язки. Вони надихають і цьому неможливо суперечити, лише віра в краще і сили непереможних бійців України, а саме у 115 окрему механізовану бригаду Збройних Сил України.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу, Вірю в ЗСУ

© 2020 zap-inform

Мої відео