Запоріжжя Інформ

ПРИВІТАННЯ КОМАНДУВАЧА ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ ЗС УКРАЇНИ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТА СЕРГІЯ НАЄВА З ДНЕМ ПОВІТРЯНИХ СИЛ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

300072 ПЕРЕГЛЯДІВ
Шановні бойові побратими! Сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем Повітряних Сил Збройних Сил України!
Оборона країни – це запорука успіху всіх видів і родів Збройних Сил, а надійним щитом від ударів стратегічної і тактичної авіації, корабельних і берегових ракетних комплексів усіх калібрів і класів – є саме Повітряні Сили.
З початком повномасштабного вторгнення Ваші здібності та вміння стали рятівним куполом як для нашого війська, так і для цивільного населення країни.
Першими ударами з повітря ворог намагався за будь-яку ціну знищити нашу протиповітряну оборону, щоб досягти беззаперечного стовідсоткового успіху. Але попри усі ворожі прогнози і переконання про знищення, – ви не лише вистояли, а й зберегли свій потенціал та стратегічні можливості.
Ви знищили сотні ракет, літаків, гелікоптерів, безпілотних літальних апаратів, не давши противнику панувати у небі. І ворог почав Вас боятися! У ворога з’явився страх! Страх бути знищеним!
Він припинив заходити на нашу територію у зону Вашого ураження. Саме це є перша суттєва і відчутна перемога! Своїми професійними діями та героїчною майстерністю ви довели хто насправді є господарем українського неба. І так буде завжди!
І в цей день, як і завжди, бажаю Вам і Вашим родинам мирного неба, міцного здоров’я, злагоди та благополуччя!
Слава Україні! Разом переможемо!
Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

© 2020 zap-inform

Мої відео