Запоріжжя Інформ

Діяльність КНДУ “НДІРОМ” у Києві, його мета та структура:

Діяльність КНДУ “НДІРОМ” у Києві, його мета та структура:
307545 ПЕРЕГЛЯДІВ

Освіта в наш час це надзвичайно необхідна й обов’язкова річ для нормальної життєдіяльності кожного індивіда. Адже з людиною приємно та цікаво спілкуватися, мати спільні справи, коли вона обізнана у багатьох сферах, загалом освічена й інтелектуально розвинена.

 

Підготовкою кваліфікованих фахівців займаються університети, інститути, академії, коледжі й тому подібні установи. Така сама діяльність здійснюється і в КНДУ “НДІРОМ”, повна назва — Комунальна науково-дослідна установа “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста”. Освітній заклад розпочав свою роботу ще в 1991 році. До речі, останню, відому нам назву він отримав у 2005 році. При чому даний інститут офіційно вважається єдиною науковою установою в системі КМР (Київська міська рада) та КМДА (Київська міська державна адміністрація. Місце його розташування — вулиця Героїв Севастополя 37-А, м. Київ. Основна його функція це сприяння соціально-економічному розвитку столиці України.

Головні сфери діяльності Комунальної науково-дослідної установи “НДІРОМ”: 1) Проведення дослідних робіт та вивчення нових тенденцій в галузі регіонального і державного керування; 2) Покращення стану житлово-комунального господарства; 3) Забезпечення виникненню нової політики територіального розвитку міста Київ завдяки покращенню способів стратегічного планування, бюджетування; 4) Поліпшення правового забезпечення; 5) Проведення дослідів пов’язаних з економікою та її структур; 6) Спостерігання за розвитком та здійснення розробок в галузі підприємництва. Крім того, до поля спостереження інститут відноситься і соціальна сфера, а особливо, захист соціуму.

 

До того ж КНДУ “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста” має власний офіційний вебсайт, де можна у подробицях ознайомитися з інформацією про фінансову звітність (Портал “Київ-аудит”) та з інформацією про закупівлі (річний план тощо). Щодо так званої структури цього наукової установи, то вона вміщує певний ряд відділів: науково-дослідний відділ (ндв) методів та механізмів регіонального управління; ндв розвитку сервісної діяльності органів влади міста; ндв реформування та розвитку ЖКГ м. Київ, ндв інформаційно-аналітичного забезпечення управління містом, ндв соціологічного моніторингу розвитку міста, ндв впровадження інноваційних проєктів і інші відділи. Також на сайті зображена інформація щодо головних напрямків досліджень кожного з відділів.

Ще у КНДУ “НДІРОМ” у повному складі функціює вчена рада. Очолює її кандидат економічних наук — Петренко І. М. Вчений секретар — Мальцев В. С. Крім того, до офіційного складу вченої ради належать завідувачі, провідні наукові співробітники такі, як: Багінський М. С., Гринчук Н. М., Колтун С. Л., Сич Н. А., Третьякова А. І., Залізняк Г. М. тощо. Але в раді теж є і заступник директора — Черкашин Л. С.

 

Отже, Комунальна науково-дослідна установа “Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста” продовжує й надалі свою діяльністю, забезпечує покращення соціального та економічного стану міста, розробка нових способів розвитку та проведення різного виду досліджень. Тому, якщо ви хочете детальніше дізнатися про роботу наукової установи, відвідайте інтернет сайт і почитайте всю необхідну вам інформацію, адже вона сприяє удосконаленню не лише навчальним потребам, а й рівню обізнаності людини загалом.

 

© 2020 zap-inform

Мої відео