Запоріжжя Інформ

960 звернень опрацьовано на Волині у 2021 році

960 звернень опрацьовано на Волині у 2021 році
228148 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого року до Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) за територіальною юрисдикцією Волинської області надійшло 960 звернень, з них - 648 заяв, 290 скарг і 22 пропозиції. Найчастіше громадяни зверталися з питаннями щодо роботи органів державної виконавчої служби та державної реєстрації актів цивільного стану.
Нагадуємо, що звернення можна подати через розміщені на адміністративних будівлях управління скриньки «Для звернень громадян», а також письмово за адресою: 45624, Волинська область, м.Луцьк, вул. Володимирська, 1 чи надіславши звернення електронною поштою: [email protected]
Окрім того, звернутися можна за телефоном (0332) 78-46-62. В такому разі звернення буде записане зі слів заявника головним спеціалістом сектору документування у Волинській області та в подальшому розглянуто в порядку встановленому чинним законодавством.
Згідно зі статтею 20 Закону України «Про звернення громадян» звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше п’ятнадцяти днів від дня їх отримання. Якщо в місячний термін вирішити питання неможливо, керівник відповідного органу, підприємства, установи, організації або його заступник встановлюють необхідний термін для його розгляду, про що повідомляється особі, яка подала звернення. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у зверненні, не може перевищувати сорока п`яти днів.

© 2020 zap-inform

Мої відео