Запоріжжя Інформ

Повітряна медична допомога. Порятунок людини на Київщині

Повітряна медична допомога. Порятунок людини на Київщині
341945 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так, це не фантастика. Це наша реальність, пацієнта з інфарктом доставили гелікоптером до лікарні.

Так дійсно з Переяслава до однієї зі столичних лікарень було доставлено пацієнта з інфарктом. Декілька днів тому така ж ситуація була з жінкою, у якої виявили інсульт.

Пацієнтка також виявилась жителькою Переяславщини, але її зручніше було доставити на злітний майданчик у місті Березань.

Зі слів начальника Переяславської станції екстреної медичної допомоги Мирослава Демків : «Загалом у межах тих населених пунктів, які ми обслуговуємо, гелікоптери скрізь приземляються саме на стадіонах.» Також він зазначив, що так вже було неодноразово у Березані, Баришівці та Яготині.

Також від себе можу додати, що таке дійство зустрічав і в місті Бориспіль. Це захоплює та вражає, адже людське життя це найбільша цінність. Відчувається, що країна рухається вперед. З’являються нові технології та можливості.

Як зазначається, що даний спосіб швидкого транспортування пацієнта вертольотом до медзакладу доступний лише тяжкохворим пацієнтам. Наприклад : особам з тяжкими травмами, інфарктами, інсультами тощо.

Як всі ми розуміємо, що це зроблено заради того, щоб встигнути доставити хворого. Адже кожна хвилина на вагу золота. Навіть 5 хвилин можуть змінити хід подій. Бережіть та цінуйте своє життя.

Теги: медична допомога,гелікоптер,Переяславщина,медицина

© 2020 zap-inform

Мої відео