Запоріжжя Інформ

Гучний скандал: відомого актора Кріса Нота звинувачують у сексуальному насильстві

Гучний скандал: відомого актора Кріса Нота звинувачують у сексуальному насильстві
605109 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кріса Нота знають як досить-таки відомого та успішного актора телефільмів та серіалів. Наприклад, він зіграв у таких роботах, як "Закон та порядок" та "Секс у великому місті". Актор ніколи не потрапляв у якісь гучні скандали, його навпаки знають як сім'янина та батька двох дітей. Але, можливо, й у нього були свої скелети в шафі.

Звинувачення у зґвалтуванні чоловік отримав відразу від двох жінок. Спочатку одна, а за кілька місяців й інша написали у The Hollywood Reporter, де й повідали про сексуальне насилля. З їх слів, про ці ситуації їм нагадав серіал "І просто так", пряме продовження дуже відомого серіалу "Секс у великому місті".  Там він грав одну з ключових ролей.

Так, зі слів першої з двох обвинувачувачок, ще у 2004 році актор співпрацював з компанією, де вона працювала. І в ході однієї з вечірок актор почав фліртувати з нею. Після чого він обманом її змусив потрапити його апартаментів та вже там зґвалтував.

Випадок іншої жінки, що звинувачує актора, з її слів стався не так давно, у 2015. Вони познайомилися в клубі, потім Нот запросив її на вечерю, де вона перебрала з алкоголем, а потім, знову таки в квартирі, актор здійснив над нею насильство. При цьому ця жінка навіть намагається довести правдивість своїх слів за допомогою листування, яке вела з актором.

Нот заперечує обидва обвинувачення в офіційній заяві. Щобільше, він стверджує, що хоча зустрічі й були, але вони відбувалися за повної згоди. Він каже, що для нього головним принципом є "ні значить ні" й не розуміє, чому ж ці жінки вирішили звинуватити його саме зараз, а не тоді, коли з їх слів це відбулося.

Чи справді мали місце такі ситуації – поки що не відомо. Якщо це дійсно так – це зруйнує кар'єру та репутацію актора повністю. Залишається лише слідкувати за ходом подій та чекати нових повідомлень про розвиток цього скандалу.

© 2020 zap-inform

Мої відео