Запоріжжя Інформ

Біллі Айліш випустила відеороботу, де сама ж стала режисеркою

Біллі Айліш випустила відеороботу, де сама ж стала режисеркою
310423 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже не вперше молода співачка займається не тільки створенням музики, а й працює над своїми ж кліпами. Навіть кілька останніх кліпів були зрежисовані саме нею. Дівчина має своє бачення на те, що ж вона хоче побачити у якості відеоряду до своєї музики. І можна сказати, що це хороше рішення, адже створені нею ж кліпи набирають не менше переглядів, ніж до яких доклав зусиль хтось інший.

Нещодавно Айліш вже назвали "Людиною року" у зоозахисній організації PETA. Це стало, фактично, ще однією нагородою в її скарбничку, адже насправді 19-річна виконавиця вже має навіть два зареєстрованих рекорди у Книзі рекордів Гіннеса. Ледь не кожного року вона виграє у своїх номінаціях і, не дивлячись на свій молодий вік, просто розриває топи музики та відеокліпів. Серед того, що безпосередньо створювала Біллі немало відео 2020 року, фактично ледь не у половині кліпів режисеркою була саме вона. Навіть одна із найбільш провокативних її робіт – "You Should See Me In A Crown" була повністю вигадана та відзнята нею самою. Тепер же ще один сингл отримав відео її авторства.

Піснею, що отримала нове відео, стала "Male Fantasy". Трек з вже таким улюбленим та впізнаваним звучанням насправді вийшов досить драматичним. І таким самим вийшов кліп. У ньому підіймається тема розставання. Кліп досить-таки депресивний, але, можна навіть сказати, правдивий та реалістичний. Робота в приглушених тонах повністю показує сенс треку. І вже набрала більш ніж 2,4 мільйони переглядів.

Зі слів співачки, їй сподобалося працювати над цим відео. Вона каже, що це був її найкращий досвід з усіх. Це було складно, але захопливо. Щобільше, окрім режисури, дівчина навіть монтувала відео сама. Її робота не виявилася марною. У коментарях до кліпу пишуть, наскільки він розчулив та вразив у самісіньке серце. Окрім цього люди діляться й історіями, що близькі до показаної.

Нову відеороботу молодої, але вже дуже успішної співачки можна побачити на відеохостингу YouTube.

© 2020 zap-inform

Мої відео