Запоріжжя Інформ

У Кривому Розі затримали чоловіків, що викрали машину

У Кривому Розі затримали чоловіків, що викрали машину
347050 ПЕРЕГЛЯДІВ

Що на думці у людей, що займаються крадіжками – зрозуміти складно. Але постійно можна почути про випадки, коли хтось щось краде. Так і в Кривому Розі сталася така ситуація.

До поліції звернувся власник автомобіля, який зник. Транспортний засіб "Opel Vivaro" перебував навіть не на вулиці. Він був припаркований у гаражі, що знаходився у Саксаганському районі. Але коли власник прибув до гаража, машини там не виявилося. Замок було зламано, а машину – викрадено. Також зникла й музична апаратура, що знаходилася на той час в приміщенні.

Поліція отримала опис машини та її головні характеристики. І хоча тих, хто викрав авто, ніхто тоді не бачив, але за допомогою оперативних дій машину було знайдено. А зловмисників вдалося затримати.

Ними виявилися жителі Кривого Рогу. Чоловікам 28 та 32 роки. Вночі вони вирішили пробратися до одного з гаражів та викрасти той транспорт, що там буде. Апаратуру вони прихопили в останній момент з метою ще більше заробити. В планах у них було продати й машину, й апаратуру. Саме тому після викрадення вони не каталися на транспорті, а просто залишили його в сусідньому районі.

Затримані раніше не притягувалися до відповідальності. Але тепер їм загрожує покарання за статтею 289 Кримінального кодексу України. Це стаття про заволодіння транспортом незаконно. Серед санкцій є можливість сплати штрафу, але набагато імовірніше, що покаранням буде позбавлення волі. Максимальний строк – 8 років.

Тепер для затриманих обирають запобіжний захід.

© 2020 zap-inform

Мої відео