Запоріжжя Інформ

Співачка LP випустила новий альбом

Співачка LP випустила новий альбом
243293 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кінець року радує любителів музики новинками. Й українські, і світові музиканти активізувалися й випускають нові треки. А інколи навіть альбоми. Наприклад, LP днями випустила нову платівку.

Лаура Перголіцці, більше відома як LP – це американська співачка з італійським корінням. Вона створювала пісні для Ріанни, Шер, Рити Ори та ще великої кількості інших відомих музикантів. Першочергово вона прославилася саме як авторка, а вже потім і як співачка. Популярність їй приніс трек "Lost on You", що вийшов ще у 2015 році. І з того часу співачка тільки набирає популярності. В Україні навіть є офіційний фан-клуб артистки. Її люблять та чекають із новинками. І ось, нарешті, виходить шостий альбом LP – "Churches".

Про вихід альбому співачка з радістю повідомила у себе в соціальних мережах. Це перший вихід новинок за три роки. Минулий альбом вийшов ще у 2018. Нова платівка містить в собі 15 треків. А за кілька днів до виходу було випущено і музичне відео на одну із пісень альбому.

Зі слів співачки, ця робота для неї дуже важлива. Це як сповідь. Як розмова з кращим другом, коли в житті купа складнощів. Артистці сподобалося працювати над цією платівкою і вона задоволена тим, що вийшло. Так само як і шанувальники з критиками.

У підтримку альбому заплановано тур. В Україні співачка дасть концерт у Палаці спорту 1 лютого.

© 2020 zap-inform

Мої відео