Запоріжжя Інформ

Результати ремонтних робіт на Київщині

Результати ремонтних робіт на Київщині
174163 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завдяки проєкту “Велике будівництво” у 2021 році із запланованих будівельно-монтажних робіт було реалізовано 95,6%. Серед них приблизно 99% склали школи, 96% - спортивні майданчики (стадіони) і 92% - займають дитячі садочки.

 

Крім того, Василь Володін — голова Київської обласної державної адміністрації повідомив, що Київська область практично повністю виконала план ремонтних робіт проєкту Президента України “Велике будівництво”. Він додав, що інші, ще не завершені роботи вже наближаються до фінішу. Вони надзвичайно сильно хочуть і намагаються зробити так, щоб показник досяг 100%, адже покращення стану різних будівельних споруд досить гарно впливає на соціальне життя країни та її громадян.

 

Щодо дорожніх робіт, то було якісно зроблено 98,55% доріг Київщини, що складає 80,66 кілометра із запланованих 82 км. З державного бюджету було взято 1,2 мільярда гривень на втілення даних ремонтних робіт на автошляхах.

 

Також стало відомо, що на 2022 рік намічено здійснити будівельно-монтажні роботи на 16 об’єктах, на які необхідно витратити 893 мільйони гривень. Це такі споруди, як: школи, дитячі садочки, спортивні об’єкти й соціально-економічна установа.

 

                                     

© 2020 zap-inform

Мої відео