Запоріжжя Інформ

Петровський Олександр Володимирович : МБФС Олександра Петровського розширює можливості допомоги дітям з особливими потребами

Петровський Олександр Володимирович : МБФС Олександра Петровського розширює можливості допомоги дітям з особливими потребами
23391 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» розширює можливості допомоги дітям з особливими потребами. Тому представники благодійного фонду зі своїми друзями завітали до Дніпровського Центру гармонійного розвитку дитини і нейрореабілітації «Dnipro Sensory World».

Інклюзивний Центр гармонійного розвитку дитини та нейрореабілітації «Dnipro Sensory World» здійснює нейрореабілітацію маленьких пацієнтів з особливими освітніми потребами за індивідуальними програмами, які розробляються персонально з урахуванням можливостей дитини. Програми розвитку розраховані на дітей з розладами аутичного спектру, на дітей з розумовою відсталістю, затримкою психомоторного розвитку та різними розладами мови. Для корекції цих розладів використовується комплексний підхід, який поєднує заняття з професійними фахівцями: логопедом, дефектологом, психологом і фахівцем сенсорної інтеграції тощо. Тут використовуються сучасні та ефективні методи для розвитку дітей: інтерактивна пісочниця, мультисенсорная кімната «снузелен», сенсорна інтеграція, студія Монтессорі.

У цьому закладі є все, що допоможе дітям з особливими потребами розвиватися та гарно проводити час.  Інклюзивний Центр дуже радий допомогти дітям з особливими потребами розвиватися та пізнавати навколишній світ. Тому директор центру «Dnipro Sensory World» Анна Кириченко поспілкувались та домовились про подальшу співпрацю з Міжнародним благодійним фондом Олександра Петровського «Солідарність».

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович

© 2020 zap-inform

Мої відео