Запоріжжя Інформ

Урок «Я МАЮ ПРАВО!» для школярів

Урок «Я МАЮ ПРАВО!» для школярів
92670 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні навчальний день для учнів 4 класу Херсонської загальноосвітньої школи №5 розпочався з тематичного уроку «Я МАЮ ПРАВО!». Представники Херсонської юстиції вже не вперше проводять такі заняття, мета яких - навчити дітей знати та орієнтуватися в своїх правах, навчити відрізняти права від обов’язків та взагалі замислитись над тим, для чого у суспільстві існують такі поняття.
Зазвичай такі уроки передбачають виконання цікавих та пізнавальних завдань, що не стало виключенням і цього разу. На початку співробітники юстиції нагадали учням про головний документ в якому закріплені їх права - Конвенція ООН про права дитини. Для перевірки знань школярі з запалом виконали завдання на співвідношення зображеного права на карті прав дитини.
Захоплення малечі також викликали загадки на правову тематику. Наостанок закріпити отримані на уроці знання допомогло завдання «Правове дерево» з листочками різних кольорів: синіми листочками-правами дітей і жовтими листочками-правилами поведінки вдома та у суспільстві. Також співробітниками юстиції наголошено, що право охороняється і забезпечується державою і всі діти рівні у своїх правах.

Теги: #ЯМП! #ХерсонськаЮстиція_дітям

© 2020 zap-inform

Мої відео