Запоріжжя Інформ

Двоє дівчат із Сум намагалися покінчити життя самогубством!

Двоє дівчат із Сум намагалися покінчити життя самогубством!
13830 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні все ще триває хвиля самогубств, які почалися в Києві. Діти після школи чомусь почали приймати пігулки та різати вени. В чому причина таких дій, ніхто не може зрозуміти, адже діти з невідомих причин по всіх кутках України масово почали наражати себе на небезпеку.

Нещодавно така ситуація склалась і в Сумах. В Сумську обласну дитячу лікарню доставили двох 16-річних дівчат, які отруїлися лікарськими препаратами. Швидка вчасно встигла забрати дівчат з дому. Але це сталося лише завдяки тому, що одна з них вирішила зателефонувати до швидкої. Як виявилось, поки батьки були на роботі, дівчатка вирішили побавитися, проте нічим веселим це не завершилось. Подружки наковтались пігулок невідомого походження, через що ледь не померли. Зараз вони перебувають у лікарні, проте стан в них стабільний. Тож лікарі прогнозують швидке одужання. А слідчі намагаються розібратись в тому, що коїться?

Перед цим поблизу Києва накласти на себе руки намагались дві семикласниці. Вони з'їли пігулки невідомого походження, після чого відчули сильне отруєння. Одна з дівчат померла, через те, що пізно викликали швидку. Коли подругу померлої спитали, звідки в них таблетки, та сказала, що вони їх придбали в найближчій аптеці. В Умані дві восьмикласниці наковталися пігулок "Дротаверин", так само як за день до цього – ліцеїстки під Києвом. Школярок госпіталізували в лікарню. Нещодавно розповідали також про те, як дві дівчинки намагалися порізати вени просто у дворі школи.

Хоча про самогубство ми знаємо вже давно і досить багато, поліція все одно не може зрозуміти, чому діти масово почали робити спроби самогубства. Невже знову почали діяти якість програми, які підштовхують дітей до цього? Поки невідомо, проте поліція з’ясовує.


Автор: redactor.newsukraine

© 2020 zap-inform

Мої відео