Запоріжжя Інформ

Харківські медики попереджають про загрозу життю населення! Обережно, отруйний кунжут

Харківські медики попереджають про загрозу життю населення! Обережно, отруйний кунжут
15650 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україну завезли кунжут, в якому виявили сильне перевищення оксиду етилену. За словами лікарів, кунжут, який завезли в Україну з Індії може викликати серйозні проблеми зі здоров'ям, тож будьте обережні! Цю інформацію надає система швидкого реагування з харчових продуктів та кормів.

Державна служба повідомляє, що кунжут потрапив до України через Нідерланди. В них з нього зробили солодкі батончики. Партію такого кунжуту отримали наступні виробники: The Bar Factory BV, Duiven, Adventure Food BV, Utrecht. Тож якщо якийсь магазин співпрацює з цими фірмами, то їм необхідно розуміти, що вони могли отримати партію продукту небезпечного для життя їхніх покупців. У разі отримання партії, варто одразу повідомити про це Державну службу, яка проаналізує цей продукт та дасть поради стосовно того, що робити далі.

Покупців же повідомляють про те, що вміст шкідливої речовини в цих батончиках перевищує 5 мікрограмів на ppm. Якщо ви скуштуєте один із таких батончиків, це може спровокувати серйозні проблеми зі здоров'ям. Тож якщо ваші улюблені солодощі доставляє саме цей виробник, то утримайтеся від купівлі. Адже краще потерпіти зараз, ніж потім лікуватись від тих хвороб, виникнення яких можна було б і уникнути. Зараз намагаються вирішити, що робити з усіма отриманими партіями та як надалі перевіряти всі отримані продукти.


Автор: redactor.newsukraine

© 2020 zap-inform

Мої відео