Запоріжжя Інформ

Рівне: які події чекають на жителів міста у березні?

Рівне: які події чекають на жителів міста у березні?
14592 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цей місяць стане справжнім букетом нових вражень для всіх жителів міста Рівне. Адже з 1 по 7 березня будуть проходити різні культурно-освітні заходи, які стосуватимуться як свят, так і освітньої програми.

В Міському будинку культури для жителів міста буде проведено два концерти: 3 березня о 19.00 відбудеться свято музики “Світові хіти 2”. А вже 7 березня на містян чекатиме сольний виступ Надії Мейхер. Концерт має назву «Feelings» та проходитиме в глядацькій залі о 19.00.

В Рівненському міському палаці культури "Текстильник" також буде багато подій. 4 березня там проведуть телевізійне знімання проєкту «Smile шоу» до Свята 8 березня – «Хто зверху?». Початок події буде о 18.00. А от 6-7 березня з нагоди річниці створення ЛПКЛ, вирішили провести показовий виступ зразкового аматорського театру козацьких єдиноборств «Роксоланія». Подивитись на цю красу можна буде о 10.00.

У Всесвітній день дикої природи жителі міста зможуть насолодитись незвичними виставками та конкурсами. 3 березня можна буде відвідати тематичну виставку «Світ дикої природи». Вона проходитиме в Бібліотеці-філії № 4 на вулиці Олексинській 12в за графіком роботи самої філії. Також у 9 Бібліотеці-філії за адресою вулиця С. Бандери, 9-а проходитиме літературний кросворд “Дивосвіт природи”. А у 10 Бібліотеці-філії за адресою вулиця Гагаріна, 67, пройде неймовірна подорож під назвою «Світ, який не повинен загинути».

До міжнародного дня жінок і миру проведуть цілий ряд заходів: З 1 березня триватиме виставка-порада «Жінка вічна та кохана», виставка-перегляд «Місяць жіночої історії, або ескізи дивовижного життя». 2 березня відбудеться майстер-клас «Кольорові спогади». 4 березня пройдуть: виставка-порада «Для вас дівчатка», тематичний огляд «Образ жінки в літературі та мистецтві». Тож жителів міста чекає дуже насичений перший весняний місяць, переконані в Рівному.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 zap-inform

Мої відео