Запоріжжя Інформ

Курсант та студент Донецького юридичного інституту на сторожі особистої та публічної безпеки

Курсант та студент Донецького юридичного інституту на сторожі особистої та публічної безпеки
65073 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 грудня у позанавчальний час курсант 4-го курсу ДЮІ МВС України рядовий поліції Євген Калакайло та студент 3-го курсу Сергій Салиган гідно проявили себе та свою громадянську позицію. Так, знаходячись біля одного торгового приміщення в Центральному районі м. Маріуполя звернули увагу на особу, яка себе підозріло вела. В цей момент також почули крик про допомогу, прохання піймати крадія. Хлопці зрозуміли кого потрібно затримувати і побігли за невідомим чоловіком. Завдяки фізичній підготовці підозрілу особу швидко наздогнали, та з дотриманням його прав зупинили.


На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Завдяки пильності, кмітливості та отриманим в інституті знанням наші хлопці тактично вміло здійснили свої дії та сприяли розкриттю злочину. Як було з’ясовано цей чоловік вчинив крадіжку і є неодноразово судимим.
Керівництво інституту пишається такими вихованцями і тому ставить їх в приклад всім курсантам, студентам та слухачам інституту.
Особовий склад інституту в особі керівництва, науково-педагогічних та командно-адміністративних працівників переконаний, що кожен курсант, студент, слухач Донецького юридичного інституту МВС України завжди проявить громадянську позицію та мужність і прийде на допомогу тим хто опинився в біді, адже ДЮІ навчає, щоб захищати.

© 2020 zap-inform

Мої відео