Запоріжжя Інформ

Викрито групу осіб, які збували метадон на території області шляхом так званих закладок

Викрито групу осіб, які збували метадон на території області шляхом так званих закладок
90980 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області та оперативного супроводу управління протидії наркозлочинності ГУНП в Донецькій області викрито 4 осіб, які налагодили злочинну схему зі збуту особливо небезпечного наркотичного засобу – метадону на території міст Покровськ, Мирноград та Краматорськ.

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж п’яти місяців мешканець Дніпропетровської області спільно з трьома спільниками доставляли автомобільним транспортом по території регіону наркотики, влаштовуючи так звані закладки. Потенціальні покупці, перерахувавши кошти на банківські рахунки зловмисників, отримували дані щодо місць розташування схованок, а згодом - і сам «товар».

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців, під час проведення слідчих дій на території м. Краматорська у наркоділків виявлено та вилучено 130 згортків із вказаним наркотиком, а під час обшуку за місцем мешкання – мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти, отримані від протиправної діяльності.

Дії фігурантів кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

На даний час тривають невідкладні слідчі дії. Вирішуються питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

© 2020 zap-inform

Мої відео