Запоріжжя Інформ

У «Приват24» стався збій: користувачі не можуть увійти до кабінету, дзвінки до контакт-центру – тимчасово недоступні

У «Приват24» стався збій: користувачі не можуть увійти до кабінету, дзвінки до контакт-центру – тимчасово недоступні
33904 ПЕРЕГЛЯДІВ

У додатку ПриватБанку стався збій приблизно о 10 ранку. Користувачі додатку не можуть ні увійти, ні зателефонувати до контакт-центру, щоб дізнатися, у чому проблема.  

AIN.UA з повідомленням на прес-службу банку повідомляє, що недоступно поки що користування самим додатком Приват24, а оплати через термінали, зняття готівки через банкомати та інші операції – можливі та виконуються без затримок.

Приватбанку у Facebook повідомляє: «Друзі, авторизація у Приват24 та дзвінки до контакт-центру банку тимчасово недоступні. Незручності у найближчий час будуть усунуті нашими спеціалістами.

Процесинг ПриватБанку, мережа банкоматів та оплата картками у торговельній мережі та інтернеті працює у звичайному режимі. Підтримка у чаті на сайті банка та в особистих повідомленнях цієї сторінки допоможе вам із вирішенням питань».

У «Приватбанку» сказали, що робота системи буде відновлено протягом години. Як правило, технічні служби ліквідують проблеми протягом кількох годин.

Нагадаємо, що зареєструватися у додатку Приват24 може кожен, хто користується послугами національного банку. Отримати безкоштовно бажану картку можна за адресом відділення. Детальніше про це на офіційному сайті ПриватБанк.

© 2020 zap-inform

Мої відео