Запоріжжя Інформ

Жахіття на Запоріжжі: вони тримають місто у страху понад 2 роки

Жахіття на Запоріжжі: вони тримають місто у страху понад 2 роки
286773 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Гуляйполі, що в Запорізькій області, відбуваються дивні та страшні події, про які неможливо мовчати. Це 13-тисячне місто вже давно лякають двоє місцевих жителів, тримаючи у страху кожного з містян. Особами, що тероризують місцеве населення стали  50-річний батько та його 28-річний син.

До списку жахливих дій зловмисників відносять: знущання над своїми ж родичами, молодими дівчатами та жінками, бійки з чоловіками. Усі ці події відбуваються на тлі поблажливості місцевої поліції, яка взагалі нічого не робить, щоб зарадити лиху.

За словами місцевих жителів, неадекватні люди серед білого дня б'ють людей, вриваються в чужі будинки вимагаючи у сусідів гроші та погрожують вбивством. До поліції вже неодноразово зверталися, навіть написано десятки заяв, але це не заважає головорізам вже кілька років робити те, що їм заманеться.

Одним із яскравих прикладів злочину зловмисників, було вимагання у місцевого жителя уявного боргу, у розмірі 12 тисяч гривень. Чоловік ніколи не просив і не брав таких грошей, тому не міг і не бажав віддавати власні кошти, за що й постраждав його син. Хлопця побили на вулиці кулаками, покинувши бідолашного у тяжкому стані.

Не менш жахливою була й подія, коли сімейство увірвалося в будинок місцевої жительки і витягли її 17-річну доньку в окрему кімнату. Нещасну дівчину ледве відбили родичі, розуміючи, що ті хочуть з нею скоїти. Відомо, що у поліції є щонайменше 19 заяв проти пари, але жодних дій правоохоронців і досі не помітно.

У місцевій поліції визнали, що проти цих двох «ходаків» уже відкрито 9 кримінальних проваджень, три з яких уже перебувають у суді. За однією статтею їм загрожує до 5 років позбавлення волі.

Самі ж місцеві жителі вже втомилися від прогулянок цих «монстрів» та їх терору. Натомість заявляють, що якщо влада найближчим часом не вирішить проблему, буде самосуд.

© 2020 zap-inform

Мої відео