Запоріжжя Інформ

Збито малолітню дівчинку через ДТП на Київщині

Збито малолітню дівчинку через ДТП на Київщині
349698 ПЕРЕГЛЯДІВ

У селі Волиця Фастівського району Київської області трапилася дорожньо-транспортна пригода на одній з вулиць. В результаті постраждала 10 літня дитина.

 

Про дану ситуацію було проінформовано службу оперативно-слідчої допомоги, яка швидко прибула на призначене місце. Також туди була направлена патрульна поліція Фастова.

 

Як повідомляють очевидці, дівчинка якраз тільки-но вийшла з маршрутки та почала переходити дорогу, але раптово назустріч виїхав автомобіль (“Fiat Doblo”) і збив дитину. В результаті наїзду дівчинка була госпіталізована до найближчої лікарні Фастова зі значними тілесними пошкодженнями. За інформацією лікарів, вона має перелом правої гомілки, проте, на щастя життю нічого не загрожує.

 

Наразі щодо даної справи відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Розслідування далі триває.

 

Правоохоронці ще раз нагадують і просять водіїв бути обачними та обережними на дорогах, особливо біля пішохідних переходів. Будьте уважні та бережіть один одного.

© 2020 zap-inform

Мої відео