Запоріжжя Інформ

Джамала порадувала шанувальників трьома новими піснями

Джамала порадувала шанувальників трьома новими піснями
175599 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно українська співачка Джамала випустила одразу три нових треки. Саме так вона вирішила закінчити 2021 рік – гучно та з музикою.

Джамала відома в Україні перш за все своїм незвичайним голосом. Співачка є мультижанровою, адже працює в стилях від джазу та соулу і до електропопу. Чотири октави голосу, незвична манера та проникливі пісні – те, що зробило її відомою та популярною. Окрім цього артистка здобула перемогу на Євробаченні-2016, заспівавши про трагедії минулого її народу.

Нещодавно співачка закінчила свою роботу з Ігорем Тарнопольським. Саме він був її продюсером протягом 11 років і під його керівництвом увесь цей час виходили пісні та кліпи Джамали. Під час їх "розриву" сталася проблема із доступом до відео, але наразі все це вирішується. А сама ж співачка нарешті випустила нову музику вже із новим менеджментом та продюсерами.

Новий реліз має назву "Потайки". За своєю суттю це максісингл, адже там не один трек, а 3. Кожна із пісень розповідає щось своє, проте через них йде одна й та ж ідея. Співачка доносить слухачеві думку про те, що треба бути собою не дивлячись ні на що. Артистка згадала у новому релізі свої підліткові роки, почуття закоханості, емоції, коли у стосунках все не так добре, а також зачепила тему відстоювання себе.

На одну із пісень максісингла було випущено й музичне відео. В ньому дуже мінімалістична атмосфера, проте саме це й зачіпає аудиторію. Інші дві пісні лише в аудіоформаті.

Для створення нової музики артистка залучила саундпродюсерів Дмитра Авксентьєва та Іллю Місюру. І судячи з відгуків у соціальних мережах, така співпраця не пройшла даремно – фанати задоволені.

© 2020 zap-inform

Мої відео