Запоріжжя Інформ

У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбулося спільне розширене засідання конференції трудового колективу і наглядової ради

У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбулося спільне розширене засідання конференції трудового колективу і наглядової ради
416290 ПЕРЕГЛЯДІВ

         7 квітня 2023 р. відбулося спільне розширене засідання конференції трудового колективу і наглядової ради Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка.

         Відкрила захід голова зборів доцентка Анжела Шуканова і ознайомила з порядком денним.

         До присутніх з вітальним словом звернувся перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко, який від усього депутатського корпусу подякував за освітню, просвітницьку й волонтерську діяльність колективу в умовах воєнного стану. Олексій Миколайович високо оцінив кадровий потенціал ПНПУ імені В. Г. Короленка і завірив колектив у подальшій підтримці усіх освітніх ініціатив ЗВО.

         Ректорка Марина Гриньова у вітальні промові до конференції трудового колективу відзначила, що злагоджена робота всіх структурних підрозділів університету сприяє створенню інноваційного освітнього середовища. Марина Вікторівна зауважила, що досвід ПНПУ в напрямку національно-патріотичного виховання молоді високо поцінований авторитетними науковцями-педагогами України. Очільниця університету наголосила, що ЗВО відповідно до освітніх стратегій Полтавської облради запровадив у 2022 році спеціальність «Середня освіта. Фізична культура» та «Середня освіта (Фізична культура). Захист України», яка стала затребуваною у вступників.

         Ключовим питанням зустрічі став аналіз діяльності колективу університету із забезпечення якості надання освітніх послуг. Основна доповідачка начальниця  відділу забезпечення якості освіти та акредитації підкреслила Дарія Бридун, що у 2022/2023 навчальному  році діяльність щодо забезпечення якості освіти та акредитації вдосконалюється через: реалізацію стратегічних цілей розвитку університету щодо підвищення якості підготовки фахівців, якості надання освітніх послуг; установлення відповідності діяльності університету потребам суспільства в напрямах підготовки і спеціальностях; рівня задоволеності ОП, навчальних дисциплін, практичною підготовкою; наявність необхідних ресурсів для організації освітнього процесу; підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти різних кваліфікаційних рівнів шляхом здійснення цілеспрямованого моніторингу їхніх навчальних досягнень; формування аналітичних даних університетської діяльності для ефективного управління якістю вищої освіти в університеті.

         Перший проректор Олексій Гура у доповіді-презентації оприявив динаміку оновлення матеріально-технічної бази ПНПУ імені В. Г. Короленка за останні вісім місяців, наголосивши на важливості системного моніторингу технічного стану будівель та споруд університету з розробкою відповідних організаційно-технічних заходів та здійснення капітального й поточного ремонту будівель та споруд.

         Начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Ірина Когут виокремила академічну мобільність та проєктну діяльність як пріоритетні напрями стратегії інтернаціоналізації міжнародної діяльності у ПНПУ. Ірина Вікторівна детально охарактеризувала ключові міжнародні активності менеджменту, викладачів і здобувачів освіти університету.

         На зборах трудового колективу обговорили текст звернення до Полтавської облради, ПОВА, Полтавської міської ради з пропозицією не перейменовувати вулицю А. Макаренка в м. Полтава.

         Голова зборів доцентка Анжела Шуканова запронувала проєкт ухвали спільного засідання конференції трудового колективу й наглядової ради, за яку одностайно проголосував трудовий колектив.

© 2020 zap-inform

Мої відео