Запоріжжя Інформ

Неймовірний дебют українця за новий клуб НБА!

Неймовірний дебют українця за новий клуб НБА!
125467 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно відбувся матч, у якому дали вийти на поле талановитому баскетболісту з України. Він лише нещодавно змінив клуб, проте вже встиг отримати непогану репутацію серед іноземних гравців. Через кілька місяців тренувань він вже грає у складі нової команди, як досвідчений гравець.

Олексій Лень, український центровий, якого лише нещодавно відрахували зі збірної “Торонто Репторс”, нещодавно показав себе у матчі, який зіграв за збірну “Вашингтон Уізардс”. Він зміг набрати 11 очок під час матчу, який проводила Національна баскетбольна асоціація.

Під час гри Олексія Леня випустили з лавки запасних лише на 20 хвилин.Проте навіть за такий короткий час він встиг показати себе у матчі з “Сан-Антоніо Сперс”. На його особистому рахунку за ці 20 хвилин три двоточкові попадання, один точний кидок із триочкової лінії, а також він професіонально виконав два штрафних вкидання. Також за цей час він встиг 5 разів вдало підібрати м’яча, зробити один перехват та один точний пас.

На жаль, попри такі прекрасні показники українця, “Вашингтон” зазнав поразки. Вони завершили всі тайми з рахунком 101:121. Проте в них ще є всі шанси показати себе під час наступної гри. Команда вже зігралась, тож тепер на нас чекають пречудові ігри від нового складу збірної.

Баскетболіст, якому наразі 27 років, був вихованцем луганського баскетбольного клубу. Ще з дитинства він мав собі на меті стати прекрасним професіоналом своєї справи. Та наразі його мрії сформували його реальність. Спочатку він грав за українське “Дніпро” з 2010 по 2011 роки. Потім його покликали до клубу НБА “Фінікс Санз”. 5 років він демонстрував там високі показники. Потім ще 2 роки з 2018 по 2020 він був в основному складі “Атланту Хоулз”, та має кілька виступів за “Сакраменто Кінгз”. Тепер він грає в основному складі “Вашингтону”. Тож вітаємо прекрасного гравця із його досягненнями!

© 2020 zap-inform

Мої відео