Запоріжжя Інформ

Невже Олімпіаді в Токіо таки бути? Чи дійсно Японія буде проводити змагання без вакцинації?

Невже Олімпіаді в Токіо таки бути? Чи дійсно Японія буде проводити змагання без вакцинації?
89358 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні стало відомо, що Японія все ж таки планує проводити Олімпійські ігри в Токіо попри те, що вакцинацію доки не зробила більша частина учасників. Більш того, організатори змагань запевнили, що вони не вимагатимуть обов’язкового вакцинування всіх учасників. Тому якщо хтось не захоче, чи не зможе зробити щеплення, це не стане проблемою.

Катсунобу Като підкреслив, що: “Ми розглядаємо введення комплексних заходів для проведення безпечних і захищених ігор, навіть не роблячи вакцинацію умовою". Проте не дивлячись на те, що ця умова не є обов’язковим фактором для участі, Като звертається до всіх спортсменів та просить, аби ті свідомо поставились до питань свого здоров’я та тих, з ким вони будуть змагатись. Тож він сподівається, що більша частина спортсменів самостійно обере таке рішення.

А ми нагадуємо, що Олімпійські ігри мали відбутись ще минулого року. Але через те, що пандемія коронавірусу заполонила планету, їх вирішили відкласти. Адже якими б важливими не були б правила, життя дорожче. Тому ігри відбудуться цього року з 23 червня по 8 серпня. Наші спортсмени вже готуються і розраховують на вашу підтримку.

© 2020 zap-inform

Мої відео