Запоріжжя Інформ

Нещодавно завершився чемпіонат України зі спортивного орієнтування

Нещодавно завершився чемпіонат України зі спортивного орієнтування
158053 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулого тижня завершився чемпіонат України з орієнтування. Він проходив у трьох вікових категоріях: дорослі, діти та пенсіонери. Були проведені забіги на короткі, довгі та середні дистанції. Провели їх в Олешківському та Голопристанському ОТГ. Судді довго визначились із результатами, адже завдання були не з легких, а спортсмени показували просто неперевершені результати.

Участь взяли близько 216 спортсменів із 16 областей. Змагання проходили окремо для чоловіків, окремо для жінок у 14 різних категоріях. На старті спортсменам видавали карти та все необхідне оснащення. Тож всі були в рівних умовах.

По завершенні змагань спортсмени вибороли 17 золотих, 20 срібних, 26 бронзових медалей. Це неймовірний результат, адже попри погоду, вони змогли показати себе, як справжні бійці, які йдуть до самого кінця. Кожна з областей пишається своїми переможцями.

А організатори змагань радіють за своїх спортсменів, які висловлюють подяку Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації, управлінню молоді та спорту Херсонської міської ради, відокремленому підрозділу ФСО України у Херсонській області та громадській організації «Спортивний клуб «Суворовець».

© 2020 zap-inform

Мої відео