Запоріжжя Інформ

Хто стане найкращим гравцем року: Шахтар уже обрав список кандидатів

Хто стане найкращим гравцем року: Шахтар уже обрав список кандидатів
149406 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже час обирати найкращого гравця року, тож аби не відкладати цей процес у довгу скриньку та дати змогу людям зробити свій вибір, Шахтар назвав імена претендентів на цю посаду. Вибір цього року буде не просто важкий, а надважкий. Особливо, якщо у вас не один фаворит, а декілька.

На цей момент лише 7 гравців стали номінантами на нагороду. Як повідомляють на сайті клубу, таке високе звання можуть отримати лише ті, хто хоча б раз отримав звання “гравець місяця”.

Тож цього року ви можете обирати серед тих, хто встиг отримати цей титул двічі, та тих, хто отримав його один раз. До першого списку належить лише один гравець, який отримав цей титул у жовтні та листопаді – Тете. Усі інші отримали його лише раз. Тож на звання претендують: Трубін, який отримав нагороду у грудні, Корнієнко, нагороджений у вересні, Мораєс з серпневою номінацією, Соломон, якого нагородили в липні, Марлос – у червні та Тайсон, відзначений у березні.

У 2019 році цю нагороду отримав один із найкращих воротарів в історії України – Андрій Пятов. Але титул йому доведеться передати. І тепер вам вирішувати, хто з цієї зіркової семірки зможе отримати почесну нагороду. Голосування вже триває, і хто знає, можливо, саме вам випаде честь поставити крапку в ньому та віддати перемогу улюбленому гравцю!

© 2020 zap-inform

Мої відео