Запоріжжя Інформ

Три голи за п'ять хвилин. "Шахтар" розгромив "Вольфсбург"

Три голи за п'ять хвилин. "Шахтар" розгромив "Вольфсбург"
4512 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Шахтар" обіграв "Вольфсбург", завдяки голам Мораєса і Соломона. У чвертьфіналі Ліги Європи донеччани зіграють з "Базелем" або "Айнтрахтом" . Донецький "Шахтар" з рахунком 3: 0 обіграв німецький "Вольфсбург" і вийшов до чвертьфіналу Ліги Європи.
Всі голи були забиті в кінцівці поєдинку.
На 88-й хвилині Манор Соломон зібрав на собі двох захисників біля кутового прапорця, накрутив їх і скинув м'яч на Додо. Бразильський латераль тонко віддав в другу лінію на Жуніора Мораеса - і форвард в дотик відправив м'яч у сітку в протихід воротареві. 1:0!
На 90 + 1-й Алан Патрік і Євген Коноплянка організували разючу контратаку. Український хавбек відірвався від оборони "Вольфсбурга", змістився в центр і віддав на вільного Соломона, який не залишив жодного шансу воротареві більярдним ударом під штангу. 2:0.
На 90 + 3-й Мораєс "обікрав" центральних захисників після їх грубої помилки, вийшов один на один з воротарем, обіграв його і безперешкодно відправив м'яч у порожні ворота.
3:0! "Шахтар" із загальним рахунком 5:1 обіграв "Вольфсбург" в двоматчевому протистоянні. У чвертьфіналі Ліги Європи донеччани гратимуть з футбольним клубом "Базель".

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Шахтар Донецьк,Ліга Європи УЄФА
Автор: News Ukraine

© 2020 zap-inform

Мої відео